Suntem o echipa de fotografi, cameramani si DJ specializati in servicii dedicate nunţilor, botezurilor, dar şi altor evenimente fericite din viaţa dumneavoastră, organizate atât în Bucureşti, cât şi în alte localităţi din ţară.

  Scopul nostru este acela de a realiza fotografii unice, excepţionale, instantanee pe care le veţi îndrăgi imediat, precum şi filme care să vă facă să retrăiţi cu aceeaşi intensitate un moment remarcabil, spectaculos şi hollywoodian, în ambianţa unei muzici ce o să vă rămână pentru multă vreme în suflet.

            Momentele memorabile ale vieţii dumneavoastră, presărate cu zâmbete şi lacrimi de bucurie, sunt amintiri personale ce trebuie să rămână imprimate pe un album foto sau pe un DVD, menite să vă reîmprospăteze memoria peste ani şi ani.

            Din păcate, în derularea unui eveniment, sunt multe amănunte pe care, fără să vrem, le dăm uitarii odată cu trecerea timpului, însă ceea ce realizăm noi, ca echipă, va rămâne, câştigând lupta cu neiertătorul timp.

           Vă putem pune la dispoziţie unul sau doi cameramani instruiţi să nu le scape nici măcar o secundă importantă, fotografi pasionaţi, sprijin şi consultanţă în organizarea evenimentului dumneavoastră, iar detaliile cu privire la muzică, formaţie sau DJ, nu vor fi lăsate deoparte.

Odată ajunşi la noi, veţi găsi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru încheierea unui contract de colaborare onest: servicii de calitate, la un preţ corect!

            Vă garantăm că pasiunea noastră pentru arta fotografică şi cinematografică este dublată de cele mai înalte standarde de calitate în domeniul foto-video, folosind o aparatură, instrumente şi tehnici de ultimă generaţie!